Udtalelser

Udtalelser fra kursister:

“Solveig er en super engageret underviser. Hun formår at formidle sin enorme viden om sanseintegration, så jeg kan bruge det i praksis. Gennem kurset har hun hele tiden fokus på hvor kursisterne er, og hvor hun skal lægge fokus så vi får mest muligt ud af det. Hendes undervisningsmateriale er virkelig gennemarbejdet og meget brugbart.”

“Et rigtig godt kursus, hvor jeg har fået en rigtig god blanding af teori, eksempler på praksis, sparring og ideer til graduering af omgivelser eller til en evt. behandling.”

“Rigtig god sammenhæng mellem neurovidenskabelig teori, metoden og praksisanvendelse. Præcis og systematisk formidling.”

“Jeg kan godt lide at kurset består af teori og praksis. Solveig er god til at mærke holdet og tage hensyn til hvordan man individuelt lærer bedst.”

“Stor respekt for en underviser, der kan formidle et til tider kompliceret stof, på et forståeligt og levende sprog. Føler mig fra start til slut ‘taget ved hånden’ med en fornemmelse af ‘vi når det hele’, ‘får en forståelse hen af vejen’, altså en tydelig rød tråd i hele forløbet. ”

“Rigtig godt kursus, meget spændende. Du er en rigtig god underviser og kommer med mange gode og levende eksempler.”

”Solveig har været levende og dygtig til at formidle. Jeg har fået lyst til at dykke mere ned i sansebearbejdning og bruge det i min daglige praksis.”

”Energetisk underviser – god til at inddrage kursister. Kurset ruster en til anvendelse af Sensory Profile. Fleksibelt kursus der tilpasser behovet hos praktikerne.”

”Faglig og pædagogisk en velfunderet underviser, som udviser respekt for alle typer af borgere og samarbejdspartnere.”

”Solveig er en fænomenal underviser, der formår at gøre komplekse ting håndgribelige. Sensory Profile er et spændende kursus med stort udbytte.”

”Kurset har været fantastisk. Underviseren er yderst dygtig, pædagogisk rumlig og har givet gode energier til kursisterne.”

”Jeg oplever Solveig super kompetent, vidende og underholdende. Det forbliver spændende og meget givende under hele kurset. Jeg glæder mig til at dykke ned i det på egen hånd.”

”Et spændende og super relevant kursus. Det er et emne som har betydning for alle mennesker. Du er en meget behagelig, entusiastisk og engageret underviser.”

”Levende, dynamisk underviser med høj grad af engagement.”

“Solveig er utrolig nærværende og fornemmende i sin undervisning. Det lyser ud af hende at hun brænder for emnet. Samtidig er hun yderst kompetent, vidende og har en masse relevant erfaring at trække på. Hun har i den grad fastholdt min interesse. Kursus lokale, forplejning, materialer og redskaber var alt sammen meget tjekket. Tak for et super kursus!”

”Undervisning der kommer ”hele vejen rundt”. Meget begejstret og indlevende underviser”

”Skøn underviser med unik evne til at formidle noget komplekst på en relativt enkel måde.”

“Tak for et inspirerende og lærerigt kursus! Jeg har fået indsigt i brugen af Sensory Profile som jeg ikke har fået ved læsning om redskabet. Du er god til at forklare så det er forståeligt og tydeligt. Det var rart at gennemgå et par cases for at få lidt praksis på teorien.”

”Et spændende og lærerigt kursus med nye vinkler på velkendte problemstillinger.”

“Rigtig god underviser med høj arousal samt tærskelværdi! God til at holde arousal oppe. God til at forklare og gøre teorien forståelig og spiselig. Super godt fagligt kursus.”

“Sensory Profile er et must for ergoterapeuter, man bliver klædt SÅ godt på til at kunne hjælpe patienten til at få bedre livskvalitet. Jeg glæder mig til at bruge dette redskab i psykiatrien. Solveig som underviser er dejlig glad, levende og kompetent. Glæd jer : ) “

“Spændende, levende og kompetent undervisning. Tydelig og simpel formidling og klar til direkte brug i praksis. God dynamik i undervisningen. Tydeligt at der ligger stor erfaring bag din undervisning. Dejligt fag-specifikt for mig som ergoterapeut.”

“Spændende enme og bestemt brugbart. Indholdet har været forståeligt og undervisningsmaterialet brugbart. God til at komme med konkrete eksempler som kan relateres til hverdagen. Konkrete eksempler på interventionsmuligheder.”  ” Meget fin formidling med gode praksiseksempler. Det giver så meget mening. Et meget godt og relevant kursus for mig som ergoterapeut. Kurset giver så meget mening for mig som ergoterapeut i socialpsykiatrien og forældre til et barn i skolen. Med dette redskab og efterfølgende intervention kan jeg få udfoldet mine kernekompetencer. I socialpsykiatrien kan jeg opleve at kroppen glemmes.”

Solveig Radut har den 16. november 2010 undervist i Sanseintegration og Sensoriske profiler, som led i en opkvalificering af ergoterapeuter i socialpsykiatrien.”Solveig gjorde det nemt at begribe og forstå hvad sanseintegration handler om, og hvad sensoriske profiler kan bruges til i det socialpsykiatriske arbejde. Hendes engagement og begejstring for disse relevante redskaber, løftede formidlingen op på et niveau, hvor vi fik lyst til at vide mere om denne tilgang, der kan give os en bedre helhedsforståelse for de borgere, som vi til daglig samarbejder med omkring deltagelse, meningsfulde aktiviter og beskæftigelse. Vi har bestemt tænkt os at bruge Solveig igen – både til flere opfølgningskurser og til faglig supervision på området. Solveig er både en dygtig og driftig ergoterapeut, der kan tilføre dette område et vigtigt kvalitetsløft !” Formand for Fagligt Netværk for ergoterapeuter i Socialpsykiatrien, Irene Bendtsen. København d. 27. november 2010