Udtalelser

"Jeg modtog kernehealing af Solveig for næsten 4 måneder siden, og det var den bedste beslutning. Det var fantastisk at høre de ting som Solveig kunne sætte ord på under healingen, og nu 4 måneder senere er jeg stadig meget taknemmelig for at kunne genhøre lydoptagelsen jeg fik tilsendt. Jeg har mærket effekten af kernehealingen tydeligt, og jeg har en fornemmelse af at det kun er begyndelsen på den udvikling der har taget fart. Mange forandringer er sket de sidste 4 måneder, og jeg har taget valg som jeg tidligere ikke følte mig modig nok til. Jeg er efter kernehealingen i en fantastisk proces, som er at lære mig selv at kende, uden de begrænsninger der i så mange år har holdt mig tilbage. Jeg er meget taknemmelig for kernehealingen."
Freja

"Jeg er imponeret og dybt berørt. Gennem kernehealing har jeg været inde og se det inderste i mig og afklaret årsagen til de fragmenter af handlingsmønstre og gentagne følelser, som før var uforklarlige, men nu har fundet deres rette plads i sammenhængen. Jeg har aldrig før oplevet en healing, der går så dybt og er så nærværende. Kernehealing er det sande ord. Jeg føler mig ydmyg, taknemmelig og fri til at være på ny. Jeg er hel."
Bodil Kreativ Skjølven

"Tak fordi du stiller dig til rådighed som kanal for healing og klarsyn. Nu har jeg modtaget healing (herunder Kernehealing) og klarsyn gennem flere år af dig, af den simple årsag at det virker! Jeg mærker at jeg meget nemmere kan kan må mine ønsker og drømme. Man slipper gamle mønstre som vi alle har i os, som kan stå i vejen for at leve et liv i balance og overskud. Jeg har fået mere ro og mere tålmodig med mig selv. Jeg mærker jeg står sikkert i verden som den jeg er. Står du med en problemstilling, som gør du føler du træder vande i dit liv, så kan jeg varmt anbefale dig at tage kontakt til Solveig."
Kærlig hilsen Elisabeth

"Min datter har modtaget healing (med udfoldesesværktøjet) af Solveig. Hun har altid været meget aktiv og havde en tendens til at være meget på når hun var i skole, for derefter at være udkørt når hun kom hjem. Det betød også hun trak for sig selv på værelset eller foran fjernsynet. Månederne efter healingen, kan vi mærke en pige som står stærkere i sig selv og svinger ikke i sin energi. Det betyder også vi har fået en rigtig skøn hverdag, hvor vi kan hygge os og lave aktiviteter sammen om eftermiddagen. Det er en fantastisk gave når familielivet er i balance. Vi har brugt Solveig gennem mange år og kan se de forandringer hun kan hjælpe os med, derfor får hun de varmeste anbefalinger fra os."
Mor til pige på 11 år.

"Vores søn har modtaget en børnekernehealing. Den virker dybt ind i hans fundament. Vi kan mærke at han hviler mere i sig selv, hans nervesystem er mere roligt og giver ham plads til at udfolde sig selv på smukkeste vis. Jeg er dybt taknemmelig over at Solveig stiller sig til rådighed for denne opgave. Hun er altid yderst professionel og hendes store viden og høje faglige niveau skinner igennem alt hvad hun gør."
Mor til dreng på 6 år.

"Vi har været utrolig glade for at få hjælp af Solveig. Hendes intuitive tilgang kombineret med hendes uddannelses baggrund, skaber et enormt stort felt for at behandle komplekse problemstillinger. Som andre i sundhedssektoren måske har opgivet. Jeg har fået hjælp til flere problematikker både angående mig selv og mine børn. Det er så skønt at se mine børn blomstre efter de har modtaget en fjernhealing, hvor Solveig og jeg først har haft en kort samtale om, hvilke udfordringer vi har haft brug for hjælp til. Solveigs kompetencer som åndelig budbringer har jeg personligt haft stor glæde af. I en situation hvor jeg ikke kunne se hvilken vej jeg skulle gå, med mit arbejdsliv. Der faldt mange brikker på plads efter et par sessioner ved hende. Derfor kan jeg roligt sige at Solveig får min varmeste anbefaling."
Elisabeth Martine

"Efter at have gået et års tid og været kronisk stoppet i næsen tog jeg mig endelig sammen og kontaktede Solveig. Det har jeg absolut ikke fortrudt! Hendes behandling som tager udgangspunkt i det hele menneske med bl.a. klarsyn og homøopati virkede. Allerede mens jeg sad hos hende begyndte der at ske noget og stille og roligt blev det bedre efterfølgende ved at følge hendes råd og have fokus på årsagen til mit problem. Solveig er et varmt menneske med et glimt i øjet og stor erfaring. En behandling hos hende kan anbefales, hvis du er klar til at finde den bagvedliggende årsag til din sygdom og ikke bare symptombehandle."
Per Mygind Strandgaard

"Tusind tak Solveig. Siden healingen har jeg slet ikke været svimmel. Det er ret vildt!"

"Solveig lytter så jeg føler mig mødt. Holder ved mig, så vi sammen kan finde en løsning. Hun møder mig med sin erfaring, ved at lytte, give ro og omsorg."
Line Grå

"Da jeg blev sygemeldt med stress fulgte en periode med angst, depression og social fobi. Solveig har vejledt mig i hvilke former for naturmedicin og homøopati, der ville passe til min situation. Derudover har hun givet mig zoneterapi. Det har betydet, at jeg ikke har skullet tage psykofarmaka - altså lægeordineret medicin. Jeg har mærket en helhedsforståelse for min situation hos Solveig, som jeg ikke har mødt andre steder i behandlingssystemet. Og ikke mindst har hun givet mig redskaberne til at kunne handle, således at jeg selv har kunnet arbejde mig ud af en hård periode."
Aalborg, februar 2013.