Healing med Udfoldesesværktøjet

En healing med Udfoldesesværktøjet er en dyb langtisfølgehealing der virker i 2 måneder, med det tema healingen er skabt med. Din healing er sammensat specifikt til dig, ud fra det tema du har brug for og det jeg kan tilbyde med healingen.

Healing med Udfoldesesværktøjet baserer på Kernehealingsenergien. Disse healinger er skabt af Marianne Lane og kræver certificering.
Jeg er certificeret Kernehealer og certificeret healer med Udfoldesesværktøjet.

Udfoldesesværktøjet kan anvendes på flere måder:
En måde er en fjernhealing, hvor du på skrift modtager en en kort personlig læsning eller en besked der kanaliseres ind i forbindelse med skabelsen af din healing.
En anden måde er ved en samtale, i forbindelse med at healingen skabes. Her jeg laver en læsning af dig, der fokuserer på det du ønsker hjælp til. Det er muligt at stille spørgsmål, der relaterer sig til emnet.
Det kan ske ved en personlig samtale i klinikken eller ved et skærmmøde eller en telefonsamtale. Det er muligt at få en optagelse sessionen.

Temaet i healingen kan være en personlig udfordring eller det kan også være at der ønskes en mulighed for at arbejde dybere med et tema. Disse temaer kan være fra hverdagen, sygdom, livsprocesser, traume der er kommet til efter barndomsårene eller et ønske om dybere sjælskontakt.

Temaet kan også være mere specifikt relateret til Kernehealingen, på den måde at der i trin kan udfoldes dele af den analyse og personlig læsning, der laves ved en Kernehealing. Det er ikke det samme som en Kernehealing, men giver en udfoldelse af de elementer der arbejdes med i en Kernehealing, på en måde hvor der kan udfoldes mange flere detaljer og en langtidsfølgehealing, der healer netop dette trin.
Dette kan gøres som forberedelse til en Kernehealing, efter en Kernehealing eller i stedet for en Kernehealing, hvis man f.eks. er stort barn eller teenager og ikke har alderen til at få en Kernehealing eller ønsker at tage Kernehealingen i trin.

Mit speciale i healing med Udfoldesesværktøjet er:
Støtte til livsprocesser.
Stabilisering og frisættelse af ophobninger.
Vitalisering af de selvhelbredende kræfter og livsenergien.
Støtte til Kernehealingsprocesser.
Lindring og frisættelse af traumer.

Herunder kan du på mit certificeringsdiplom læse mere om Marianne Lanes beskrivelse af hvad healing med Udfoldesesværktøjet kan hjælpe til.